Cecilia Tegermark © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use

News

 

 

• Agenda »

Min kalender på sidan 

 

• Kontakt »

Jag svara nästan alltid direkt

 

 

• Blogg »

Här skriver jag mina tankar om lite av varje

 

 

 

Lydnad   Rally Lydnad   Freestyle   Agility   Viltspår   Bruks   Utställning

 

Vallning   Stamtavla   Bilder

 

 

Bruks

 

Rapport

Rapport hade vi en period som vi tränade väldigt mycket och både jag och Maja tycket det var kul och Maja hade tallang för sporten. Men sen var vi inne i en svacka då Maja var väldigt stel och hade ingen riktig ork, efter det har vi aldrig riktigt kommit tillbaka igen. Det beror även på att jag inte har någon motagare. Det är inte så jätte många som håller på med Rapport i Stockholms området. När vi vår inne i vår höjdpunkt så var min kära mor motagare, och det gick så där...efter mycket träninga av mamma. Men nu finns inte riktigt tiden för henne, det var lite lättare när jag bodde hemma hos dom att hitta tider som passade.

 

Spår

Maja är duktig på det men vi har inte riktigt fastnat för det. Vi har inte tränat in markeringarna alls. Och hon tycker inte brukspåren är lika kul som viltspår.

 

Sök

Har vi inte kört specielt mycket. Det som fungerar bäst för Maja är att man går ut ett helt gäng och kör. Och då får man köra en i taget och för att få bästa resultat bör jag gå och hämta alla andras hundar för att dom ska få köra med och sist efter mycket väntan kan jag köra Maja. Då kör hon en repa klockrent! Skulle man då försöka köra en till så står hon bara med minen "Är du så J*la dum att du förvinner igen då för du f*n hitta tillbaka igen också!". Så ja hon är lite speciell. 

 

Skydd

Har vi provat och hon är förvånansvärt bra på det. Men det kanske inte är så förvånade egentligen när hon har en kullbror (Nordanåkers Joker) som tävlar IPO med bra resultat.

Men även här är det svårt med tillgången och jag har inte den kompitensen själv.